Acţiuni desfăşurate în sistem integrat pentru prevenirea migraţiei ilegale

pf

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Timiş, Serviciului pentru Imigrări Timiş, lucrători din cadrul I.J.J. Timiş și ai Grupări Mobile de Jandarmi Timişoara, poliţişti din cadrul S.R.P.T. Timişoara, lucrători din cadrul CRCPSA şi Poliţia autostrăzi, desfășoară de ieri, în judeţele Timiş şi Arad o acţiune în sistem integrat pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale.

Astfel, în urma acestor acțiuni, aceştia au identificat în mai multe locaţii de pe raza judeţului Timiş 32 de cetăţeni străini, iar în judeţul Arad au fost depistaţi 21. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 13 şi 30 de ani, toţi având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza celor două judeţe.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi sprijiniţi pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitantii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi. Totodată aceste acţiuni desfăşurate în sistem integrat de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale vor continua şi pe parcursul următoarelor zile, a precizat subcomisarul de poliție Nicola Petre Ionuț – purtătorul de cuvânt al instituției.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Adrian

    Dar cand rumanii umpleau lagarele din Jugoslavija cum era ???
    Daca si Jugoslavija se gandea sa limiteze migratia ilegala si va dadea inapoi pe toti cum era ???

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei