Accident mortal pe DN 6! O mamă a murit iar fiica ei se zbate între viață și moarte!

acczagujeni
În această dimineață, în jurul orei 09:50, un grav accident rutier s-a produs pe DN6, în zona Zăgujeni. În incidentul în urma căruia s-au înregistrat victime, au fost implicate 3 autovehicule: un microbuz cu remorcă, un autoturism si un TIR.
La volanul autoturismului se afla o femeie, care din nefericire, în urma impactului violent, a decedat. Pasagerul din dreapta a suferit, de asemenea, leziuni și a fost preluat de una din cele trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean. În autoturismul marca Chevrolet, pe bancheta din spate, se  afla și o fetiță în vârstă de 12-13 ani, care la această oră se află în comă la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, medicii recomandând transportul la Spitalul Județean din Timișoara.
La fața locului s-au deplasat și au intervenit: Detașamentul de pompieri al ISU Semenic din Caransebeș cu 5 autospeciale (1 SMURD, 2 descarcerare, 1 autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comanda); Serviciul de Ambulanță Județean Caraș-Severin cu 3 ambulanțe, și echipaje ale poliției.
Moment zguduitor! Unul din pompierii sosiți la fața locului a fost copleșit de emoția tragediei!

Unul din pompierii sosiți cu echipajul de la descarcerare, nu a reușit să-și stăpânească emoția după ce a înțeles dimensiunea tragediei de pe DN6! Pompierul a aprins o lumânare la căpătâiul femeii trecute în neființă în urma groaznicului accident și a rostit o rugăciune. Un gest pe care nu-l putem cataloga decât ca unul firesc, creștin și uman…

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157693306656814″]

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei