Accident mortal în această dimineață la ieșirea din Buchin spre Băile Herculane!

accident mortal Buchin

Un  grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață pe DN 6, la ieșirea din localitatea Buchin spre Băile Herculane.

Șoferul unui autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în județul Bistrița Năsăud, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un autocar care transporta persoane la lucru în această dimineață.

În urma impactului violent a rezultat moartea șoferului autoturismului, rănirea șoferului autocarului și a altor două persoane. La fața locului se află echipaje de poliție, echipa de descarcerare și cele ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, cercetarea fiind condusă de șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Caraș-Severin, comisar Dorin Țugmeanu.

Șoferul autocarului a declarat că nu a putut evita impactul cu autoturismul Ford care ar fi derapat chiar în fața acestuia. Se pare că șoferul care a decedat este domiciliat în localitatea Vârciorova.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157689179228353″]

Vom reveni cu amănunte.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei