Accident în zona pasajului TMK din municipiul Reșița!

accident

Un accident de circulație produs astăzi la Reșița a pus în pericol viața unui copil, dar și a celor două șoferițe aflate în autovehiculele implicate, ambele în vârstă de 35 de ani. Două autoturisme s-au ciocnit violent în imediata apropiere a pasajului TMK din zona Muncitoresc. Din primele date oferite de martorii aflați la fața locului, una dintre cele două conducătoare auto, care circula pe prima bandă din direcția Nera – Stavila, a virat fără să se asigure în prealabil pe banda doi de mers, moment în care a fost surprinsă de apariția unui alt autoturism care se deplasa regulamentar.

În urma coliziunii laterale, pernele de siguranță ale autovehicului Volkswagen Golf VII au sărit iar minorul aflat ca pasager în acest autovehicul „s-a speriat și a început să plângă în hohote“, după cum ne-a transmis un martor al evenimentului petrecut la Reșița. Din fericire, în urma accidentului nu au existat victime iar persoanele implicate au ieșit tefere dintr-un impact ce s-ar fi putut încheia cu un alt deznodământ.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei a fost 0 în cazul ambelor conducătoare auto, după cum ne-a declarat inspector principal Alina Boeru, purtptor de cuvând al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei