Accident de muncă mortal în pădurile de la Marila

zaza
Printr-un apel la numărul de urgență 112, vineri după amiaza a fost anunțat un grav accident produs în cadrul unei exploatări forestiere din zona Marila județul Caraș-Severin.
A intervenit de urgență un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție din cadrul Secției de Pompieri Oravița. La o oră după apelul telefonic a sosit la fața locului și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia nu au putut decât să constate decesul unui tânăr de 30 de ani, care suferise un traumatism cranio-cerebral prin lovire cu un obiect dur.
La locul accidentului va fi prezentă în această seară și o echipa a Inspectoratului Teritorial de Muncă, fiind vorba despre un accident de munca, precum și un echipaj de la Inspectoratul de Poliție a județului Caraș Severin. Aceștia vor ancheta decesul bărbatului precum și circumstanțele în care s-a produs tragedia. Rămâne de văzut dacă exploatarea forestieră era legală sau nu. Vom reveni cu informații.

sursă foto: dcnews

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. imoGen

    Asta se întâmplă când se taie pădurile după bunul plac, fără măsuri de siguranță, fără verificări etc..

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei