400 de mii de lei pentru reabilitarea celei mai circulate artere din Caransebeș

1

Necuprinsă în bugetul pe acest an din cauza lucrărilor executate de Hidroconstrucția, într-un proiect al societății Aquacaraș, strada Ardealului va fi totuși modernizată. Am scris zilele trecute despre intenția edilului Felix Borcean de a colabora cu cei din conducerea Hidroconstrucția la reabilitarea unitară a infrastructurii rutiere a acestei artere principale din Caransebeș, ce duce din centru către ieșirea din municipiu către Oțelu Roșu. Atâta doar că pentru acest proiect e nevoie de aproximativ 400 de mii de lei, bani ce nu au fost cuprinși în bugetul pentru lucrările de investiții din acest an.

3

„Cred că cea mai la îndemână soluție pe moment ar fi să redirecționăm o parte din bani de la lucrările de reamenajare a aleilor din cartierele municipiului Caransebeș și vom face acest lucru. Asta nu înseamnă că vom sista cu totul ceea ce am început, pentru că locuitorii apreciază munca noastră. E vorba de o acțiune prin care refacem aleile, curățăm vegetația și tăiem arborii bătrâni care prezintă pericol pentru locuitorii din acele zone.

2

Am lărgit o serie de alei pentru că nu aveau acces mașinile de pompieri ori cele de la Ambulanță, am pus borduri noi, am toaletat vegetația, iar din materialul lemnos doborât am făcut niște mobilier urban, am însămânțat cu iarbă acolo unde era cazul. Sunt lucrări făcute cu oamenii de la Primărie, cu investiții puține dar care sunt de efect. Încă nu am asfaltat dar vom face și acest lucru în acest an“, a precizat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei