312 proiectile antitanc, descoperite într-un depozit din cartierul Valea Cenchii din Caransebeș

z

Aseară, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș s-au autosesizat cu privire la faptul că într-o hală dezafectată, din cartierul Valea Cenchii din municipiu, sunt depozitate mai multe bucăți metalice, ce par a fi tuburi de proiectile. Polițiștii au asigurat perimetrul de siguranță și au fost informați reprezentanții ISU ,,Semenic”, urmând a fi dispuse măsuri conform competențelor.

O echipă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-a deplasat în această dimineață în locația din Valea Cenchii și a identificat elementele de muniție. Este vorba de 312 bucăți de „lovitură antitanc“ PG 2, de exercițiu. Adrian Manofu – purtătorul de cuvânt al ISU Semenic a declarat în exclusivitate pentru Reper24 că muniția nu prezintă niciun risc de explozie:

„Echipa noastră de specialiști a identificat toate aceste obuze ce vor fi predate pentru pază poliției locale din municipiul Caransebeș. Cel mai probabil primăria va face o solicitare Ministerului Apărării, astfel încât aceasta să fie predată și distrusă de echipele speciale ale MAPN“ – a mai afirmat Adrian Manofu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei