10 ani de la înființarea Cabanei Claris! Petrecere până în zori!

modelmic

Noaptea de 9 spre 10 mai 2015 va rămâne adânc întipărită de familia Claris reunită în cadrul evenimentului care a marcat un deceniu de existență al acestui edificiu turistic, din ce în ce mai apreciat cu fiecare an ce trece de turiști din banat dar și din celelalte regiuni românești.

Momentul celebrării celor 10 ani de prezență în peisajul hotelier montanistic al zonei Văliug – Crivaia a fost unul de gală și pregătit cu atenție de managerul Mihaela Stoica și apropiații ei, după un desfășurător respectat nemțește.

Balul „10 Ani Cabana Claris“ a fost unul de-mascat, dar cu ținute vestimentare din perioada medievală, sultani, pisicuțe, Batmani, prințese și duci, regină a nopții fiind nimeni alta decât doamna Mihaela Stoica, în vreme ce soțul Marius Stoica a fost un rege mișto, îmbrăcat în aceeași notă ce o impunea perioada castelanelor, care însă nu a ținut la statut și a dansat mai ceva ca-n anii de liceu, pardon…de fragedă pruncie princiară. Atmosfera a fost întreținută de Dj Sandu – Alexandru Schinteie from Radio 21, omul vinovat pentru partitura care n-a lăsat Văliugul să doarmă până-n zori!

De mîncat s-a băut mișelește iar de dansat…aici ne-au dat clasă copii ăștia frumosi, dansatori ai clubului de dans sportiv Mystic Dance din Reșița, pregătiți de antrenorul Alex Holecz. Momentele coregrafice pregătite au fost extrem de gustate de toți cei prezenți. Emoționant a fost și momentul difuzării filmului vizionat cu fotografii realizate de-a lungul celor 10 ani în care Cabana Claris și-a primit musafirii, ca de altfel și discursul managerului Miha Stoica, din care reținem o declarație făcută într-un moment de sinceritate: „Mulțumesc tată pentru toate sacrificiile financiare, pentru că ai ridicat această clădire și m-ai făcut să învăț ce înseamnă turismul. Mulțumesc mamă pentru că ne-ai ținut în frâu și nu ne-ai lăsat să spargem banii pe prostii.“ La miezul nopții artificiile au luminat cerul, un spectacol de culori de care, sincer, mi-a fost dor. Printre oaspeții seratei Claris l-am remarcat și pe primarul comunei Văliug, Sorin Blaga, la fel de hâtru și plin de glumițe, mare amator de Ramazzotti (Eros), sosit pe ATV și îmbrăcat lejer, ca după un concert al Holografului, formație în vogă…la fel ca și primarul nostru din poveste.

Sorin Blaga - Primar Valiug (1)

Atmosfera a fost una relexată, de bunăvoie mai cu seamă pentru că între cei invitați sunt oameni ce revin constant la Claris de la momentul înființării și până astăzi, cabana reprezentând pentru ei evadarea de vis în concediu sau la final de săptămână.

Pentru cei care încă nu au aflat (voi chiar trăiți în Banat??!) Cabana Claris se regăsește într-un peisaj pitoresc la o altitudine de 700 de metri în staţiunea Crivaia, la circa 500 metri de malul lacului Gozna, cunoscut de turişti ca lacul Văliug, după numele satului de munte din apropiere, Cabana Claris oferă turiștilor o posibilitate relaxantă de a-și petrece vacanța într-o zonă până nu demult destinată drumețiilor montane și amatorilor de călătorie cu cortul.

Odată poposiți la cabană, o serie de facilități vă stau la dispoziție: dependenții de Facebook beneficiază de Wi-Fi gratuit, aveți locuri de joacă pentru copii, parcare proprie în care vă puteți gara chiar și autocarul!

La împlinirea celor 10 de ani de existență Reper 24, urează staff-ului Cabanei Claris și familiei Stoica un sincer „La Mulți Ani“! Ne vom întoarce la voi, pentru că ne-a plăcut!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157653261982105″]

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei